Jaarabonnement

 • 10 edities als eerste thuis ontvangen
 • Toegang tot alle Ambiance+ artikels
 • Toegang tot alle digitale magazines

€ 75 € 37,50

voor 10 edities

Jaarabonnement
Ambiance+

 • Toegang tot alle Ambiance+ artikels
 • Toegang tot alle digitale magazines

€ 26,50 € 13,25

voor 1 jaar, daarna €26,50 / jaar

Halfjaarlijks abonnement

 • 5 edities als eerste thuis ontvangen
 • Toegang tot alle Ambiance+ artikels
 • Toegang tot alle digitale magazines

€ 37,5 € 18,75

voor 5 edities

Andere promoties

Ambiance+

 • Toegang tot alle Ambiance+ artikels
 • Toegang tot alle digitale magazines

€ 0,99

eerste 3 maanden, daarna €2,99 / maand

Kort abonnement

 • 5 edities als eerste thuis ontvangen
 • Bespaar € 7,50 op de winkelprijs
 • Toegang tot alle Ambiance+ artikels
 • Toegang tot alle digitale magazines

€ 37,5 € 30

voor 4+1 edities

Voor iedereen die houdt van culinair genieten

Van streetfood tot gastronomisch tafelen, van artisanale bakker tot sterrenchef. Wij houden je up to date: de lekkerste adresjes, new places to be, chefs met vaste waarde en opkomende talenten. Ben je zelf een echte keukenprins – of prinses? Ga dan aan de slag met onze exclusieve recepten.

Neem een abonnement op Culinaire Ambiance en ontvang 10 uitgaves vol met:

 • Inspirerende recepten, tips & tricks uit eigen keuken;
 • Het laatste culi-nieuws op een rijtje;
 • Verhalen en inspiratie van bijzondere foodliefhebbers;
 • 3 x per jaar een themaspecial.

Verschijningsdatum

Aan het begin van elke maand (met uitzondering januari en augustus) ligt ons magazine in de winkels en lokale krantenhandels. Abonnees ontvangen het magazine een paar dagen eerder via post.

Als je nu een abonnement afsluit, dan is Culinaire Ambiance December 2020 de eerste editie die op je deurmat valt.

Veelgestelde vragen

Allereerst heel leuk dat je een abonnement op Culinaire Ambiance hebt genomen! We wensen je alvast veel culinair leesplezier toe!

Als je een abonnement hebt genomen voor de 20ste van de maand, dan ontvang je het eerste nummer op het einde van deze maand. Vb. Je gaat een abonnement aan op 16 april, dan ontvang je het eerste nummer mei op het einde van de maand april.

Heb je een abonnement genomen na de 20ste van de maand, dan ontvang je het eerste nummer op het einde van de maand volgend op de bestelling. Vb. Je gaat een abonnement aan op 27 april, dan ontvang je het eerste nummer juni op het einde van de maand mei.

OPGELET: In januari en augustus wordt er geen magazine uitgebracht. In dit geval kan het langer duren voor je het eerste magazine ontvangt. Vb. Je gaat een abonnement aan op 28 juni, dan ontvang je het eerste nummer september op het einde van de maand augustus.

Het eerste nummer dat je ontvangt bij het aangaan van een nieuw abonnement staat ook steeds bovenaan deze pagina.

Sommige abonnementen zijn samen met een welkomstcadeau te ontvangen, zoals glazen, een fles drank of een boek. Deze worden zo snel mogelijk na besteldatum verzonden naar opgegeven verzendadres.

Door uitzonderlijke drukte kan het echter een aantal werkdagen duren vooraleer het cadeau verzonden wordt. Neem voor vragen contact op met onze klantenservice.

De digitale magazines kan je op 2 manieren lezen:

1. Je kan door een magazine digitaal ‘bladeren’ op ambiance.be/magazines , daar vind je alle uitgaves. Om deze te kunnen lezen moet je wel inloggen met het account waaraan je abonnement gekoppeld is.

2. Je kan een magazine downloaden als PDF om offline op je computer, smartphone of e-reader te lezen. Hiervoor ga je naar ambiance.be/mijn-account/downloads/ . Om deze te downloaden moet je wel inloggen met het account waaraan je abonnement gekoppeld is.

Bij elk abonnement zijn 10 nummers inbegrepen (met uitzondering van het abonnement 4 + 1)

Na afloop van de minimale looptijd van het abonnement (6 of 12 maanden) en bij gebreke aan opzegging door de klant 2 maanden voor het einde van de abonnementsperiode, loopt het abonnement vanzelf verder voor een nieuwe duurtijd van 6 of 12 maanden (afhankelijk van gekozen abonnement) aan het dan geldend standaardtarief, tenzij anders vermeld, en zo telkens opnieuw.

Voorbeeld:

Je hebt een jaarabonnement (12 maanden) of kort abonnement (6 maanden) en je wil niet dat je abonnement nadien automatisch verder loopt. Je zet stop uiterlijk 2 maanden voor de start van je volgende looptijd, zo stoppen wij op tijd je abonnement.

Bij het afrekenen van een abonnement kan je zelf bij factuuradres uw eigen adres invullen om vervolgens bij verzendadres het adres van de gelukkige in te vullen.

Zo ontvangt de gelukkige elke maand een magazine en worden alle facturen naar jou verstuurd.

Wil je het abonnement automatisch laten stoppen zodra de looptijd verstreken is, vergeet dan zeker niet uiterlijk 2 maanden voor afloop dit aan ons door te geven via mail.

Hiervoor kan je best contact opnemen met ons telefonisch of via mail. Zo kunnen wij je adres aanpassen in ons systeem.

Dat kan! Hiervoor neem je best contact met ons op telefonisch of via mail. Zo kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Ontbrekend nummer?

Bestel eenvoudig je ontbrekend nummer in onze shop en vervolledig zo je collectie!