Antwerps BBQ-restaurant Black Smoke staat opnieuw in vuur en vlam: afhaalgerechten én dj-sets

De gebeden van velen zijn gehoord. Het populaire Antwerpse BBQ-restaurant Black Smoke laat het vuur in hun keuken opnieuw branden en opent de deuren voor een heerlijk take-away concept. Vanaf 10 april kan je hier elke vrijdag en elke zaterdag tijdens de lockdown heerlijke gerechten afhalen.

Goed nieuws, er komt opnieuw rook uit de schoorsteen bij Stadsbrouwerij De Koninck. En waar rook is, is vuur: het keukenteam van Antwerpse hotspot Black Smoke staat opnieuw achter de potten. Vanaf 10 april kan je elke vrijdag en zaterdag tijdens de lockdown een tal van heerlijke gerechten afhalen. En terwijl jij op je bestelling wacht, zorgt een dj voor de nodige sfeer. Geen zorgen, de muziek zal nét luid genoeg staan zodat je de veilige afstand kunt bewaren.

Ook de andere Smaakmakers op de heerlijke site van de Stadsbrouwerij openden de deuren voor take-away. Je kan hier vrijdag heen voor vers getapt bier in crowlers of gewoonweg om je bestelling af te halen: videe van sterrenrestaurant The Butcher’s Son, kaasschotels van Van Tricht, een ‘Indonesian inspired box’ van Atelier Paul Morel, chocolade bij Jitsk , brood en pistolets bij The Bakery of een vers stukje vlees bij The Butcher’s Store.

 

Stadbrouwerij De Koninck is een bierbrouwerij in de Belgische stad Antwerpen.

Take-away menu

Prison 19” Bonanza Feast (voor 2 personen) | 49 euro

Het meest iconische low&slow gerecht dat je bij Black Smoke op de kaart vindt. De Black Smoke’s ‘Chicken Tickler’ gerubde maïskippenbillen (2st) bereid in de Yankee smoker en 1 full rack of Kansas city style ribs, een royale portie van op appel-en beukenhout slow smoked pulled pork en natuurlijk onze BBQ road trip inspired brisket (beef puntborst), het ultieme icoon van de Texaanse BBQ. Geserveerd volgens de legendarische pitmaster Louis Mueller’s not so secret recipe met enkel zout en zwarte peper and a whole lot of smoke.

Geserveerd met een portie rozemarijn aardappeltjes & ranch dressing, frisse Coleslaw, onze huisgemaakte ingelegde groentjes en een extra potje van onze Black Smoke Bolleke BBQ saus.

Wie voor het Prison 19” Bonanza Feast DELUXE (voor 2 personen) gaat, krijgt er hét signature Black Smoke dessert bij.

Twee eclairs gevuld met Jack Daniel’s crème suisse dipped in dulche de leche espresso glaze en pecannoten-baconcrumble. |BS| Classic! The Heart Stopper is vanaf dag één de all time favorite van de dessert lovers. (59 euro)

Low & Slow Pulled perfection (voor 2 personen) | 39 euro

Een combinatie van twee royale porties van gedurende 16uur op appel-en beukenhout slow smoked pulled pork en pulled beef. (500 gram). Geserveerd met een mooie portie rozemarijn aardappeltjes & ranch dressing, frisse Coleslaw, onze huisgemaakte ingelegde groentjes en een extra potje van onze Black Smoke Bolleke BBQ saus. En het dessert niet te vergeten: The Heart Stopper.

Op de Black Smoke webshop vind je trouwens niet enkel de gerechten, maar ook bijpassende wijnen. Net als een keukenschort, pet, T-shirts, petten en de Black Smoke boeken.

De kers op de taart: bij elke bestelling krijg je ook twee Duvels.

Bestellen kan via www.blacksmoke.be, afhalen mogelijk elke vrijdag én zaterdag.

 

Antwerpen Butcher Koninck

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer