Benefiet diner “Het vierkant wieltje”

Wat denken jullie van een benefiet met alles erop en eraan? Champagne, kaviaar en een gastronomisch diner niet geschuwd. Goed idee? Lees dan even verder.  

Iedereen heeft weleens een moment waarop je net iets meer wil doen voor een ander. Dinsdagavond 6 augustus is het aan Restaurant Kris, en daar hebben ze jullie voor nodig. 

Ze organiseren een benefiet voor Bjorn, de broer van souschef Jenthe. Zo willen ze Jenthe bedanken voor zijn inzet maar vooral zijn broer Bjorn een kans op een toekomst geven. Net zoals 7 klasgenoten heeft Bjorn een handicap. Op school krijgen deze jongeren de juiste begeleiding, maar wat met hun toekomst erna? De overheid biedt hier wel een beperkt vangnet maar met ellenlange wachtlijsten. Om dit op te vangen wil VZW Het vierkant wieltje een huis inrichten waar deze jongvolwassenen de juiste zorg en begeleiding krijgen. Hiervoor rekenen ze op financiële steun en daar wil Restaurant Kris bij helpen. 

De all-in prijs van € 130,- voor het diner zal integraal naar Het vierkant wieltje gaan. Zo hoopt Restaurant Kris hun steentje bij te dragen. 

Zien ze jullie dan? De plaatsen zijn beperkt. Wil je er graag bij zijn? Stuur dan alvast een mail met je gegevens en het aantal personen naar info@restaurant-kris.be om te reserveren.  

Alle praktische informatie kan je binnenkort ook vinden op de website van Restaurant Kris.

Je zou ook graag