Best of Antwerp 2.0: sterrenkwaliteit aan je eettafel

Tijdens de lockdown in april startten ze met ‘The Best of Antwerp’. En nu, met de huidige sluiting van de horeca, vliegen ze er terug in met ‘Best of Antwerp 2.0: Viki Geunes van Zilte** en Jonas Kellens van Dim Dining.

Best of Antwerp 2.0

Tweesterrenrestaurant Zilte, fine dining restaurant Dim Dining en evenenentenlocatie One Eighty staken de koppen terug bijeen om een culinaire beleving in de vorm van een viergangen afhaalmenu aan hun gasten te bieden. Het menu bestaat uit twee voor-, een hoofd- en een nagerecht dat gekozen kan worden uit een resem opties. Gemarineerde coquilles met aardpeer, yuzu, hazelnoot, dashi vinaigrette, hertenkalf, chaï masala, karamel butternut, gerookte frekeeh en Madeira-jus. Allemaal aan uw eigen eettafel.

Ook de vegetariers onder ons hoeven niet op hun honger te zitten. Die kiezen voor de ‘Vegetarian Best of Antwerp-menu’, bestaande uit vijf gerechten waarvan twee voorgerechten, een tussengerecht, een hoofdgerecht en een dessert. Denk: tomaat, tofu, black goma en ravioli geitenkaas met bouillon ui en boekweit crunch. Alle takeway-boxen komen met Zilte fougasse brood, een Illy koffiecapsule, een flesje San Pellegrino en madeleines met advocaat karamel.

Op de website wordt precies uitgelegd hoe je het gerecht the finishing touch moet geven en het juist moet presenteren. De chef zelf komt het virtueel naar je eettafel brengen:

Pre-dinner boxen

Voor wie dit allemaal nog niet genoeg is, biedt Best of Antwerp ook twee pré-dinner boxen aan. Met zes luxe snacks als: zalm, escabeche, komkommer en dille en tom ka kai met langoustine, groene papaya en jalapeño. Wie voor de ‘deluxe’ kiest, krijgt daar nog 30 gram Imperial Heritage Foudroyante Caviar bij.

Inclusief Kiss My Rhubarb vermout met Double Dutch tonic.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

? De laatste Pre-dinner boxen for 2 in beeld!

Een bericht gedeeld door Best of Antwerp (@bestofantwerp.be) op


Het menu verandert om de twee weken en kan afgehaald worden op donderdag tot en met zondag en op feestdagen in Antwerpen en vanaf 31 oktober op vrijdag en zaterdag in Knokke.

Voor prijzen, het menu en overige informatie: Best of Antwerp

Je zou ook graag