Biersommelier Sofie Vanrafelghem: 'Traditionele pilsbieren zijn aan een opmars bezig'

Geëvolueerd van 113 brouwerijen in 2000 tot meer dan 350 dit jaar heeft het Belgische bierlandschap een enorme move gekend. En ook in deze coronatijden komen de Belgische brouwers met de regelmaat van een klok met nieuwe bieren op de proppen. Maar hoe evolueren de biersmaken in ons land? We stelden de vraag aan Vlaanderens bekendste biersommelier Sofie Vanrafelghem.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Bier Trends Sofie vanrafelghem Biersommelier Biervanhier

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer