Black Friday x Culinaire Ambiance: 50% korting op het jaarabonnement

Black Friday is het ideale moment om je inkopen te doen voor de aankomende feestperiode. Is je tante stiekem een keukenprinses? Leest je opa graag het culinaire nieuws op zondag? Iedere familie heeft een hobbykok die je blij kunt maken met een jaarabonnement op Culinaire Ambiance. Want eten brengt mensen bij elkaar!

Black Friday is overgewaaid van Amerika en is de laatste jaren ook bij ons zeer populair. Ook Ambiance doet mee! Wij geven je het ideale cadeau met liefst 50% korting. Ja, echt!

Wat krijg je van ons? 

Culinaire journalistiek van de hoogste plank: van reportages tot (h)eerlijke interviews, columns, de nieuwste hotspots en foodtrends. Geniet dagelijks van ons exclusief plus platform voor abonnees en ontvang één keer per maand het Culinaire Ambiance-magazine.

Kijk met ons mee over de schouders van de meest toonaangevende Belgische en internationale chefs, ontdek de laatste culinaire producten, laat je inspireren door onze unieke recepten, wees er als de kippen bij in de nieuwste hotspots, en veel meer!

Black Friday

Zit je door de huidige lockdown volledig in de rats met je eindejaarscadeaus? Geen paniek! Wij geven een jaarabonnement twv. 75 euro weg voor maar 37,50 euro. Dat laat je toch niet liggen? Abonneer via https://ambiance.be/abonneren/

Black Friday

Je zou ook graag