Bodart: al 75 jaar kwaliteitsvolle keukentools voor chefs en foodies

Wat een gerenommeerd restaurant, een gezellige brasserie en een hobbykok gemeenschappelijk hebben naast hun gedeelde passie voor koken? Kwaliteitsvolle souschefs in de vorm van elektronische keukentools. Familiebedrijf Bodart is vandaag op zijn 75e verjaardag een grote referentie in de wereld van keukentools. Van chefs tot foodies: iedereen vindt wel iets in hun aanbod.

Al sinds de jaren 50 zorgt Bodart in je keuken voor kwaliteit, service en vakmanschap van (elektronische) keukenapparatuur. Vandaag doen ze dat in de vorm van een gemoderniseerd aanbod vol duurzame en innovatieve keukentools die het koken net iets comfortabeler maken.

Kwaliteit en duurzaamheid

De constantes in het aanbod? Kwaliteit en duurzaamheid. “Al onze machines dragen een stukje handwerk in zich en krijgen een individuele kwaliteitscheck om zeker te zijn dat ze voldoen aan de hoge standaarden.” Als exclusieve verdelers in de Benelux van merken zoals JURA, bamix® en Dualit is de kwalitatieve toon zeker gezet. De duurzaamheid van het product en de termijn waarop deze toestellen meegaan, zijn hiervan het beste bewijs. Het bedrijf zet dan ook zeer sterk in op een gegarandeerde levensduur en een uitgebreide garantieservice waar herstellingen en vervangingen onder vallen. Zo kan je elk toestel nog nieuw leven inblazen en er zolang mogelijk van genieten.

 

Bestellen via JOE app zonder het koffieapparaat aan te raken

 

Voor elke culinaire trend een keukentool

Elke keukentool heeft een eigen verhaal en is geschikt voor een bepaalde doelgroep. Dat verhaal wordt geschreven naar de trends uit de culinaire wereld. Op basis daarvan creëert Bodart een aanbod voor de vraag van de klant. Met het Zwitserse merk JURA surft Bodart bijvoorbeeld mee op de koffiegolf, zowel voor professionele barista’s als voor koffieliefhebbers thuis. Je zet door één druk op de knop makkelijk verse koffie zonder capsules en vooral: zonder in te boeten aan smaak. De vernieuwde JURA E8 krijgt zelfs een nieuwe Professionele Aroma Grinder voor een optimale maling en een automatische melksysteemreiniger.

Bij je koffie in de ochtend graag nog een lekkere toast of bagel? Of liever een gezonde smoothie als ontbijt? Dan maken de iconische en kleurrijke toasters of food processors van Dualit je ontbijt helemaal compleet. Met keuze uit heel wat verschillende kleuren zorgen deze toestellen meteen voor een stijlvolle en vrolijke toets in je interieur. Niet onbelangrijk om ’s ochtends dat ochtendhumeur mee tegen te gaan.

De staafmixer van bamix® is er dan weer om chefs of hobbykoks een handje te helpen in hun restaurantkeuken. Deze is multifunctioneel bruikbaar in kleine, smalle glazen, maar evengoed in grotere kommen. Die ene staafmixer is een investering, aangezien deze verschillende andere keukenapparaten in één vervangt en ook nog eens lang meegaat. Dat laatste is dan ook een standaardcriterium voor het hele aanbod.

Vind meer info via https://bodartservicehouse.be/nl

Je zou ook graag