Brussel krijgt twee nieuwe culinaire hotspots op een unieke locatie

Na een omvangrijke modernisering herleeft het voormalige Radisson Blu Royal Hotel Brussel onder de naam Radisson Collection Grand Place Brussels. In een volledig vernieuwd interieur zal het hotel ook twee nieuwe restaurants verwelkomen: Stoke Grand Place en Shanghai Kitchen. Deze gastronomische concepten, internationaal gericht, zijn ontwikkeld door de Radisson Hotel Group en worden als wereldpremière in Brussel geïntroduceerd.

Stoke Grand Place, grillades om te delen

Grillen is de specialiteit van Stoke Grand Place, waar men een uitgebreid en gevarieerd menu ontdekt. Op de kaart staan kwaliteitsvolle vleessoorten, maar men kan er ook terecht voorzeevruchten en vegetarische gerechten.

Hoewel het menu bestaat uit het klassieke voorgerecht, hoofdgerecht en dessert, hebben alle bereidingen als doel met elkaar gedeeld te worden. De gerechten worden centraal op tafel geserveerd, zodat iedereen alles kan proeven naar wensen. De karakteristieke desserts van het huis zijn ontworpen in samenwerking met banketbakker Vincent Denis, die in 2014 tot topchef van België werd verkozen en momenteel bekend staat om zijn Dessert Bar in Brussel.

De maaltijden worden vergezeld van een indrukwekkende keuze aan wijnen, zorgvuldig geselecteerd om zowel amateurs als kenners te plezieren en een perfecte wine pairing, afgestemd op de gekozen gerechten, aan te bieden.

Shanghai Kitchen, ter ontdekking van het Oosten

Als buur van Stoke Grand Place zal Shanghai Kitchen in 2021 zijn bezoekers naar de andere kant van de wereld doen reizen door er een traditionele Shanghaise keuken aan te bieden.

De Radisson Collection Grand Place Brussels biedt een origineel kader voor deze twee nieuwe concepten. Om deze 2 gastronomische universa te ervaren valt er maar 1 adres te onthouden, dat zeven dagen per week geopend zal zijn voor lunch en diner.

© Tribe Agency

Je zou ook graag