Caffènation verzorgt de zorgsector met gratis koffie

Omdat dokters, verplegers en al het ander zorgend personeel dag en nacht in de weer zijn om in de ziekenhuizen alles overeind te houden, besloot Caffènation dat ze graag iets willen terugdoen. Hoe? Door al het zorgpersoneel dat langskomt in Caffènation een gratis koffie in te schenken.

“Het idee kwam heel spontaan op”, klinkt het bij Lieke Van Wassenhove. Samen met Rob Berghmans leidt ze Caffènation. “Vorige week hoorde ik op de televisie dat het zorgpersoneel aan de alarmbel trok en dat ze niet veel marge meer hebben. Ik wilde daarom héél graag iets terugdoen voor hen. Samen met Rob bekeken we hoe we juist kunnen helpen en een gratis kop koffie per dag leek ons een mooi gebaar. Onder andere dankzij ons fantastisch personeel hopen we zo toch voor een lichtpuntje te zorgen tijdens deze donkere dagen.”

Wie in de zorgsector werkt, mag dit kenbaar maken bij Caffènation en een gratis kopje kwaliteitskoffie of a hug in a mug per dag komen halen. Dat kan zowel in het centrum van Antwerpen op de Mechelsesteenweg 16, 2000 Antwerpen als in de PAKT-vestiging in de Lamorinièrestraat 161, 2018 Antwerpen. Bedankt aan de zorg, die koffie is méér dan verdiend.

www.caffènation.be

Je zou ook graag