Cocktails mét zout: deze 3 moet je uitproberen

Geen ingrediënt zo alomtegenwoordig in onze keuken als zout. Tenzij in cocktails. Als we kijken naar de basisbouwstenen vind je bijna altijd een geestrijke (de drank), een zoete (siroop of likeur), een bittere (kruidendranken of bitters) en een zure component (citrus en azijn). Maar geen zout dus. Daarom geven we je vandaag drie recepten voor een heerlijke cocktail mét zout.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Recepten Cocktail Cocktails Glutenvrij Lactosevrij Lente Zomer Cocktails & mocktails Brunch

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer