Creatief tijdens corona: zo pakken deze Belgische chefs in New York de pandemie aan

Corona dient de horeca rake klappen toe dezer dagen, en dat is over de grote plas niet anders. In New York benaderen twee jonge Vlaamse chefs de huidige crisis op een bijzonder creatieve én positieve manier. Johan leverde 10.000 chocomousses en koffies doneren aan het personeel van Mount Sinai en Metropolitan Hospital en BXL Zoute stuurde 1000 warme maaltijden naar first responders.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
New york Belgische chefs Amerika Usa Noord-amerika Creatief corona Klaas claes Johan halsberghe

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties