De Smedenpoort

[vc_gallery type="image_grid" images="64401,64404,64403,99609" img_size="large"]

Bij slagerij-traiteur De Smedenpoort in Brugge kan je terecht voor een eerlijk stukje vers kwaliteitsvlees. Liselotte en Kevin werken hier met passie aan topproducten. De varkens en runderen worden met de grootste zorg op de boerderij gekweekt, waarna ze in de slagerij terechtkomen. Het Belgisch wit-blauw rundsvlees komt van eigen hoeve, het varkensvlees komt van de boerderij van Liselotte haar ouders. 

Dkorte keten zorgt ervoor dat ze bij De Smedenpoort duurzaam te werk kunnen gaan. Bovendien weet je tot in het kleinste detail waar het stukje vlees op jbord vandaan komt. De verwerking van het varkens-en rundsvlees wordt gedaan in de slagerij, waar ambacht nog steeds van groot belang is. Als trotse drager van het Certus-kwaliteitslabel, de groene smiley en het Handmade in Belgium-label garandeert slagerij De Smedenpoort kwaliteit en hygiëne. 

Ook de bereide gerechten worden dagvers in huis gemaakt met enkel de allerbeste ingrediënten. Van kruiding tot groenten, alles is van topkwaliteit. Zo werd de boerenpaté al bekroond tot beste van de streek. Je vindt hier een breed gamma aan klassiekers uit grootmoeders keuken, maar ook de nieuwste trends uit de voedingswereld worden op de voet gevolgd. Zin in een pizza- of hamburgerparty? De Smedenpoort zorgt ervoor! Wil je gasten tijdens de feestdagen iets anders aanbieden dan een traditionele gourmet of fondue, dan vind je bij De Smedenpoort zeker wat je zoekt. Bij De Smedenpoort staan ze ook open voor verzoekjes, dus aarzel niet om hen te contacteren. 


DE SMEDENPOORT
Gistelse Steenweg 86
8200 Brugge
Tel. 050 32 23 22
www.desmedenpoort.be  

Traiteur Handmade in belgium Charcuterie Brugge Ambachtelijke slagerij De smedenpoort Certus Winkel

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer