Dinner On The Lake: een totaalbeleving in openlucht

Dinner On The Lake vond je dit jaar normaal terug in Nijlen, maar op korte termijn moest het pop-upconcept plots op zoek naar een nieuwe locatie. Die vonden ze. En wat voor een. Deze zomer meert het drijvend restaurant aan in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom, met kans op verlenging in september. Een plaats waar de culinaire totaalbeleving volledig tot zijn recht komt.

Pop it up

Het voordeel van een concept zoals Dinner On The Lake is dat het pop-up gehalte ervoor zorgt dat je helemaal voorzien bent om makkelijk te verplaatsen naar een nieuwe locatie. Zeker wanneer het oorspronkelijke plan deze zomer ‘Dinner On The Lake on tour’ was. Om de twee weken kon je normaal op een andere locatie gaan lunchen of dineren aan The Floating Table.

Al is het niet de tour die ze gepland hadden, toch verhuisde de organisatie last minute naar een nieuwe locatie. Dat was essentieel om de drijvende diners en Glamping At The Lake te kunnen laten doorgaan. “De Schorre schoot mij meteen te binnen als potentiële oplossing, omdat er geen Tomorrowland is dit jaar. Dit feeërieke terrein is perfect om onze gasten extra te laten genieten van een unieke ervaring in een mooie omgeving. Gelukkig was De Schorre zelf ook enthousiast over ons concept. Op ongeveer 48 uur tijd was alles geregeld”, klinkt het bij medeoprichter Angelo Medagoda.

Een drijvende bubbel

Met de nodige aandacht voor alle veiligheidsmaatregelen kan iedereen genieten van een gastronomische barbecue en live cooking in Boom. Samen met je gezelschap schuif je aan een drijvende tafel aan die naar het midden van het meer vaart. Fine dining in intieme kring krijgt zo een heel andere dimensie.

© Dinner on the lake Angelo Medagoda en Jeremy Buyle

Wie zin heeft in iets extra, kan er zelfs een echte staycation van maken door een overnachting bij Glamping At The Lake te boeken. “Deze locatie maakt de totaalervaring echt sprookjesachtig. Het domein is prachtig en het is een exclusieve kans om De Schorre eens op een heel andere manier te bekijken in de zomer. Dinner On The Lake is ook veel meer dan alleen maar een culinaire verwennerij, je komt voor de hele beleving en vooral voor een leuke ervaring.”

Menu

Bij Dinner On The Lake werken ze met een all-in formule.

Voor €89 smul je van een uitgebreide lunch met:

 • Fingerfood
 • Amuse
 • Vijf sharing gerechtjes
 • Dessert
 • Dranken zoals wijn, water, koffie en thee

Voor €150 per persoon ga je voor een uitgebreid diner met:

 • Een aperitief bij aankomst
 • Twee amuses
 • Diner met drie gangen (vlees, vis, vegetarische en veganistische opties)
 • Alcoholische en non-alcoholische dranken tijdens het eten (inclusief t.e.m. het dessert)
 • Dessert
 • Koffie en thee na dessert

Wil je zelf graag ronddobberen op het water of nog een luxetipi bemachtigen? Dan moet je snel zijn, want de plaatsen zijn beperkt.

Reserveren voor zowel The Floating Table als voor Glamping At The Lake doe je via de website.

Je zou ook graag