Gert De Mangeleer en Joachim Boudens klaar voor een drukke zomer

VON YELLOW PR | Gert De Mangeleer en Joachim Boudens klaar voor een drukke zomer met opening L.E.S.S. Summer Eatery en Bar Bulot.

Na enkele maanden zonder gasten staat het Hertog Jan team klaar om opnieuw klanten te ontvangen. Gert en Joachim verwelkomen restaurantbezoekers vanaf dinsdag 9 juni bij ‘L.E.S.S. Summer Eatery’ in de prachtige Hertog Jan Hoeve, die voor de gelegenheid omgetoverd wordt tot een zomers openluchtrestaurant met Zuiderse gerechten, geïnspireerd door de prachtige moestuin. Ook Bar Bulot heropent zijn deuren én terrassen op dinsdag 9 juni voor een warme zomer boordevol Bar Bulot-klassiekers uit de Belgische keuken.

Het Hertog Jan team heeft de afgelopen maanden goed nagedacht over hoe ze alle hygiënemaatregelen kunnen naleven en hun gasten tegelijkertijd een leuke restaurantervaring kunnen bieden. ‘L.E.S.S Eatery’ wordt daarom deze zomer ‘L.E.S.S. Summer Eatery’ in een heringerichte Hertog Jan hoeve, waar er voldoende ruimte is om samen te genieten van de Zuiderse keuken van Gert De Mangeleer en Ruige Vermeire. Ook bij Bar Bulot in Brugge kunnen gasten heel de zomer terecht voor een culinaire trip in eigen land.

L.E.S.S. Summer Eatery

Van 9 juni tem 30 augustus verhuist L.E.S.S. Eatery tijdelijk van het centrum van Brugge naar de Hertog Jan hoeve in Zedelgem. Tijdens de zomermaanden kunnen gasten even wegdromen en genieten van zomerse L.E.S.S.-gerechten waarbij Gert en Ruige zich laten inspireren door de unieke setting van de boerderij en de aanpalende moestuin. Met een prachtig uitzicht waan je je even op vakantie en kan je onbezorgd genieten van een unieke culinaire beleving. Door de enorme ruimte in het restaurant en op het terras, kan het team op elk moment de nodige afstand van 1,5m tussen elke tafel bewaren. Bij slecht weer kunnen de gasten zonder probleem binnen bediend worden.

L.E.S.S Summer Eatery
Loppemsestraat 52
8210 Zedelgem

Bar Bulot

Ook Bar Bulot opent vanaf dinsdag 9 juni weer zijn deuren. Verwacht je aan enkele nieuwe suggesties naast de bekende Bar Bulot-klassiekers uit de Belgische keuken. Chef Pieter Lefevere en gastheer Maxime Depreitere serveren de hele zomer lang zowel lunch als diner op het verwarmde terras waar je op veilige afstand kan genieten.

Bar Bulot
Torhoutse Steenweg 479
8200 Brugge

Je zou ook graag