Geweldig GaultMillau-nieuws voor Piet Huysentruyt

Piet Huysentruyt blijft met z’n restaurant in de Ardèche de prijzen en bekroningen opstapelen. In de nieuwe Gault & Millau-rangschikking schuift hij alweer een stukje op naar voor.

Zes jaar, zolang is Piet Huysentruyt nu al bezig in Les Vans. Een periode waarin de West-Vlaamse topper grossiert in bekroningen en erkenningen. Zo werd hij in 2013 al meteen bekroond met de award voor Ontdekking van het Jaar.

Vorig jaar kwam daar dan nog eens de Award voor Innovatie bij in de regio Rhône Alpes-Auvergne. En dit jaar neemt Likoké ook nog eens een stap voorwaarts in de ranking zelf. In de nieuwe gids krijgt Likoké 4 koksmutsen en 17/20, wat 1 koksmuts en een half punt meer is dan vorig jaar.

De chef is uiteraard in de wolken, zo schrijft hij op z’n Facebookpagina. “Het is officieel, na zes jaar van hard werken hebben we van GaultMillau te horen gekregen dat we in de gids staan met 4 koksmutsen en 17/20”, zo schrijft hij.

“We willen hier van harte heel ons team voor bedanken, en natuurlijk ook alle klanten en fans die dit mogelijk hebben gemaakt”, besluit de chef.

Je zou ook graag