Hertenkroon met raap, herfstpaddenstoelen, vijgen, wildjus en butternut

In deze reeks nodigen we telkens vier absolute topchefs uit om vanuit hun eigen visie en voorkeur een recept uit te werken rond een thema dat hen na aan het hart ligt. Deze keer bereidt Frédéric Caerdinael (Le Victoria - Maison Caerdinael) heerlijke hertenkroon met raap, herfstpaddenstoelen, vijgen, wildjus en butternut.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Wild Butternut Vijgen Hertenkroon Herfstpaddenstoelen Wildjus Herfst Winter Hoofdgerecht Belgisch

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer