Hier bestel je de allerlekkerste pizza’s in Antwerpen

Zin in pizza en ben je in Antwerpen? Dan kan je het beste terecht bij een van onderstaande pizzeria’s. Het pizza-lijstje is zorgvuldig samengesteld, met behulp van een aantal grote pizzakenners. Heerlijk! 

Barbarella

Nog niet zo lang geleden opende Barbarella haar deuren in het hartje van Antwerpen. Een pizzeria met mogelijk wel de meest belovende Italiaanse keuken van 2019. De Napolitaanse pizza’s worden hier traditioneel in steenovens gebakken. Het resultaat? Zacht deeg en een perfect evenwicht tussen de verse tomatensaus en smeuïge buffelmozzarella. Je kan er ook terecht voor een ruime keuze aan antipasti en verse pasta. Bij elk gerecht hoort een bijpassende wijn of cocktail.

Waar? Grote Markt 58, 2000 Antwerpen 

Eet je graag je pizza zonder schuldgevoel? Bij Standard ben je op het juiste adres. Gelegen tussen Berchem station en Harmonie in ‘t Groen Kwartier in Antwerpen. Standard serveert authentieke zuurdesem pizza’s met seizoensgebonden ingrediënten. Zuurdesem is licht verteerbaar en bevat geen suiker, met bijgevolg geen opgeblazen gevoel achteraf. Alle groenten worden eveneens geteeld op een daktuin op dezelfde locatie. Standard is dus niet enkel heel lekker, maar daarbovenop ook lokaal en biologisch verantwoord.

Waar? Regine Beerplein, 2018 Antwerpen

Orso 

Deze hotspot ligt in een van de hipste buurten van Antwerpen, namelijk het bruisende Zurenborg. Sinds de opening is dit gezellig eettentje een van de favorieten onder de locals. Wat krijg je bij Orso? Persoonlijke service, biologische wijn en een ruime keus aan heerlijke gerechten. Hun extra troef? Glutenvrije pizza. Momenteel kan je ook genieten van een herfstpizza met paddenstoelen, pompoen blauwe buffelkaas en kervel. Bestel wel tijdig, de wachttijd kan even oplopen door alle bestellingen.

Waar? Grote Beerstraat 46, 2018 Antwerpen

Bellini

Bellini, een trendy Italiaanse hotspot in een gezellig pand op de Antwerpse Draakplaats. Bij Bellini krijg je échte Napolitaanse pizza gebakken in een authentieke houtoven. Heerlijk! De kaart is vrij beperkt, maar je vindt er als pizza-liefhebber alles dat je nodig hebt: klassiekers, originele pizza’s en wijn.

Waar? Transvaalstraat 75, 2600 Antwerpen

Je zou ook graag