Culinaire Ambiance: Juni 2020

Ambiance Trakteert op dromen

Elke ochtend hetzelfde, wekenlang. Ontwaken uit een loden, droomloze slaap. Voor iemand die anders van de ene naar de andere nachtelijke escapade swingt, is dat verweesd wakker worden. Extase alom dus, toen ik me na die periode van droogte plots op een festivalweide bevond, omgeven door naakte, hevig transpirerende torso’s. Normaal houd ik die liever op 1,5 meter afstand, maar nu was het goed zo. Corona was er even niet. Taylor Swift trouwens wel. Op het podium, niet tussen de torso’s.

Wat ik wil zeggen: pak een mens z’n dromen af en hij is hopeloos ontredderd. Dat vermetele virus heeft het in ieder geval geprobeerd. Maar kijk, ondertussen kunnen we alweer voorzichtig reikhalzen. De belofte – zij het provisoir – van de horecasector die opnieuw zijn deuren opent, het stemt ons bijzonder gelukkig. Zo gelukkig dat wij hier bij Culinaire Ambiance meteen willen trakteren als het zover is. Je leest het goed: iedereen die zich nu abonneert, krijgt van ons € 50 cadeau om te spenderen bij een clublid naar keuze zodra de horeca de deuren weer opent. Lees er alles over verderop in dit magazine. En begint gerust al met wegdromen.

Ook het thema van dit magazine doet trouwens wegdromen. We nemen je mee op sleeptouw naar verschillende uithoeken over de hele wereld. Van Singapore over Malta tot zelfs een stukje Kirgizië: als wij de lokale cuisine niet ter plaatse kunnen gaan proeven, toveren we ze voorlopig wel tevoorschijn op ons eigen bord! Tast toe!

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Elke maand de digitale versie van het magazine
en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €0.99
Nadien slechts €2.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Je zou ook graag