Klaar voor nieuwe start: Gert De Mangeleer (her)opent restaurant in Brugge

Nog enkele maanden en Hertog Jan sluit definitief de deuren. Maar elk einde is een nieuw begin: de plannen om een restaurant in de Brugse binnenstad te (her)openen, blijken vergevorderd.

Het nieuws staat dit weekend te lezen in Het Laatste Nieuws. Dat Hertog Jan eind dit jaar definitief de deuren sluit, stond al langer vast. Maar Gert DE MANGELEER en Joachim BOUDENS hebben daarnaast ook nog Bistro L.E.S.S. op de oude locatie van hun driesterrenzaak in Sint-Michiel, gespecialiseerd in tapas.

Volgens de krant zijn de plannen om die bistro naar de Brugse binnenstad te verhuizen vergevorderd. Het gaat daarbij niet alleen om een (nakende) verhuis, maar ook om een totaal nieuw concept, waarbij je heel de dag door in het restaurant terecht zou kunnen.

Joachim Boudens bevestigt in de krant alvast dat de verhuis voorzien is voor het voorjaar, maar wil er verder niets over kwijt.

De nieuwe locatie zou hotel-restaurant ’t Zand zijn, waarvan het restaurantgedeelte nog deze maand sluit. Dat De Mangeleer en Boudens in het restaurant zouden intrekken, wordt alvast door ’t Zand zelf bevestigd in HLN.

Het horecaduo heeft altijd gezegd dat ze zich na de sluiting van Hertog Jan op andere dingen willen gaan focussen.

(Bron: HLN – Foto: K. Vrancken)

Je zou ook graag