Luna Trapani van Spritz: 'Een tweede lockdown speelde voortdurend in mijn achterhoofd'

Een eigen restaurant starten, vereist in alle tijden de nodige durf, maar dit jaar toch nog net ietsje meer. De Antwerpse Luna Trapani opende na de eerste lockdown het plantaardige Italiaanse restaurant Spritz in Antwerpen en moet alweer dicht. "In mijn achterhoofd speelde voortdurend al de mogelijkheid dat een tweede lockdown kon plaatsvinden."
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Antwerpen Plantaardig Italiaans Spritz Luna trapani

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer