Nu verkrijgbaar: Culinaire Ambiance November 2020: Wild van wild!

Wie schoonheid zoekt vindt die vaak terug in de imperfecties die ons leven draaiende houden. De herfst mag zich gerust kronen tot het seizoensgebonden equivalent van deze leuze. Vallende bladeren ruilen hun felgroene kleur in voor een karaktervolle goudbruine variant, die door de spartelende ochtendregen steeds meer indringende geuren afgeeft. Het leven kan erg mooi zijn wanneer je jezelf overgeeft aan pure, eerlijke
en echte geneugten.

In het spoor van deze herfstmaanden trekt het wildseizoen zich traditiegetrouw op gang. Een nobele stiel die het allerbeste vakwerk vereist, maar ook nog eens erg duurzaam voor de dag komt, in tegenstelling tot de alom verguisde massaproductie. Ook de artisanale ganzenlever van Nivo Finess’ gaat enkel voor duurzaamheid en kwaliteit, met respect voor het product. De koude mag onze huiskamers dan wel stilaan binnendringen, van eerlijk vakmanschap krijg je meer dan genoeg warmte terug.

Net daarom zijn we ook helemaal wild van het Antwerpse Eilandje, dat steeds in een hogere culinaire versnelling schakelt. Gek van de onterecht onbeminde Duitse wijnen, die beschikken over een fenomenaal terroir, of van het ambachtelijke werk van slager Benny Vermeulen, die al 50 jaar garant staat voor topkwaliteit. Helemaal wild van dit magazine, maar ontdek het vooral zelf.

Voor iedereen die houdt van culinair genieten

Van streetfood tot gastronomisch tafelen, van artisanale bakker tot sterrenchef. Wij houden je up to date: de lekkerste adresjes, new places to be, chefs met vaste waarde en opkomende talenten. Ben je zelf een echte keukenprins – of prinses? Ga dan aan de slag met onze exclusieve recepten.

Neem een abonnement op Culinaire Ambiance en ontvang 10 uitgaves vol met:

  • Inspirerende recepten, tips & tricks uit eigen keuken;
  • Het laatste culi-nieuws op een rijtje;
  • Verhalen en inspiratie van bijzondere foodliefhebbers;
  • 3 x per jaar een themaspecial.

Verschijningsdatum

Aan het begin van elke maand (met uitzondering januari en augustus) ligt ons magazine in de winkels en lokale krantenhandels. Abonnees ontvangen het magazine een paar dagen eerder via post.

Als je nu een abonnement afsluit, dan is Culinaire Ambiance December 2020 de eerste editie die op je deurmat valt.