New pasta kid on the block: pastabar TITO lanceert als dark kitchen

Goed nieuws voor wie niet kan wachten tot de lente van 2021 om de nieuwste pasta hotspot TITO op het Antwerpse Zuid uit te testen. Via een ‘dark kitchen’ kan je de verse pasta’s op basis van bio-producten toch nu al thuis proeven. Gewoon zomaar, omdat het kan. En zeg nu zelf: bestaat er iets beter dan heerlijke pasta aan je deur geleverd te krijgen?

Not your average Italian

De menukaart van TITO doet ons alvast watertanden en dagdromen over welke pasta we absoluut als eerste willen proeven. De traditionele pasta pomodoro kon natuurlijk niet ontbreken op de menukaart, maar verder gaan ze bij TITO toch voornamelijk op zoek naar unieke smaakcombinaties. Een romige burrata, pasta met het spicy nduja, mascarpone, pesto of opties met courgette: de menukaart kan menig pastalover tevredenstellen. Alle pasta’s zijn bovendien vers bereid met uitsluitend bio-producten, om zo de beste kwaliteit te leveren.

Fast casual dining

Met TITO gaan eigenaars Raphael Helsmoortel en Serge Frank voor fast casual dining. Al schreven ze al meerdere succesverhalen binnen dat concept. Fans van de dumplings van Sum Sum, de Libanese keuken van Sumac, de taco’s van La Taqueria, de tapas van Tio en de sushi van Fugu zullen de pasta van TITO ook wel smaken. Naast deze vijf hotspots zijn Raphael en Serge ook wat 'dark kitchens' betreft niet aan hun proefstuk toe. Ze experimenteren momenteel met Little Korea en La Gyozaria. TITO wordt tot de opening in de lente van 2021 dus de derde in dat rijtje. Genoeg fast casual food om uit te testen, als je het ons vraagt. Buon appetito!

Bestel de verse pasta’s van TITO via Uber Eats en volg @tito.pasta voor de laatste food updates.

LEES OOK: Deze 5 nieuwe adressen in Antwerpen zijn zeker het uitproberen waard

Hotspot Antwerpen Pasta Antwerpen zuid Italiaans Tito Pasta antwerpen Dark kitchen

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties