Sergio Herman opent derde restaurant in Cadzand

Blueness, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in Cadzand, is zaterdag 4 augustus opengegaan. Na Pure C en AIRrepublic is het reeds zijn derde restaurant in de Nederlandse badstad. (Foto: website Sergio Herman)

De opening van de derde zaak van Sergio Herman was een tijd geleden al aangekondigd, maar nu is het eindelijk zover. Blueness, zoals de zaak heet, krijgt een plaats in het Strandhotel – hetzelfde hotel waar ook Pure C in is ondergebracht.

De opening van het nieuwe restaurant maakt deel uit van de grootschalige renovatie van het Strandhotel, waarbij het bestaande gebouw wordt gerenoveerd om aan te sluiten bij het nieuwbouwgedeelte, waarvan de bouw eind juli werd afgerond.

In Blueness serveert Sergio Herman gerechten met plaatselijk producten, bereid met een Japanse toets. Onze collega’s van Gault&Millau zijn al eens gaan proeven en zij noemen umami als de belangrijkste smaakmaker. Naast deze Japans geïnspireerde gerechten wordt Blueness ook een uitgelezen adresje voor cocktails en saké.

Met Blueness erbij overspant Sergio Herman nu een breed spectrum aan restaurantstijlen, met Pure C als gastronomisch restaurant, AIRrepublic als topadres voor vis en schaaldieren en nu dus Blueness, dat nog het best een soort van lobbybar kan genoemd worden.

Blueness, Strandhotel – Boulevard de Wielingen 49 – 4506 JK Cadzand-Bad – Nederland – Tel. 00 31 117 39 21 10 – Geen sluitingsdagen

Je zou ook graag