Culinaire Ambiance: Oktober 2020

Comfort Food

Het najaar is volop ingezet, de koude sluipt onze huiskamers binnen en we zoeken in deze bizarre tijden steeds meer naar een houvast. Die vinden we onder meer terug dankzij de kunst van het lekker en ongecompliceerd eten. Comfort food brengt eenvoud, sentiment en vriendschap bij elkaar. De afgelopen jaren gingen comfort en lekker eten steeds vaker hand in hand, want hebben we niet allemaal nood aan de pure en eerlijke facetten van het leven?

Zelfs het Deense toprestaurant Noma schuwt de hamburgers en de kebab al lang niet meer. Ook Culinaire Ambiance gaat op zoek naar de verborgen geheimen van onze eigen gastronomie. De rock-’n-roll keuken van Fleems kookt vrij en onbezonnen, de Mastercooks nemen je met hun pure producten mee op een herfstwandeling, onze NorthSeaChefs gaan aan de slag met zeekat en de champagne van Jacquart gaat enkel voor de allerbeste kwaliteit en smaak.

Comfort food kan dienen als een warm dekentje, en de juiste apparatuur en keukentools liggen aan de basis van deze ervaringen die we nog lang met ons zullen meedragen. Daarom voorzien we speciaal voor alle gepassioneerde hobbykoks een extra keukenspecial met kookcollecties voor creatieve fijnproevers.

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Elke maand de digitale versie van het magazine
en toegang tot alle artikels. Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €0.99
Nadien slechts €2.99 per maand

Ben je al abonnee? Log hier in en krijg
toegang tot alle artikels en digitale magazines.

 

Je zou ook graag