RASechte klassiekers aan het water: ‘Seizoensgebonden producten zijn belangrijk'

Genieten van de lichtjes aan de Schelde terwijl je gezellig tafelt, dat kan bij RAS - kort voor Restaurant Aan de Stroom. Al kijk je in het vroegere Zuiderterras niet enkel uit op het water maar vind je het ook terug op je bord. Je krijgt er seizoens- en streekgebonden klassiekers voorgeschoteld. Staan niet op de menu, maar krijg je er wel gratis bij: Antwerpse toparchitectuur, een mooi interieur en een overweldigend uitzicht.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Vis Ras Seizoenskeuken Schelde

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer