Recente gerechten
De meest actuele recepten om uit te proberen.
In het seizoen: tomaten
Orzo met fetakaas, zongedroogde tomaten, rode olijven en walnoten
Met orzo op het menu maak je wellicht iedereen blij. Vooral als je het opkrikt met heerlijke fetakaas, zongedroogde tomaatjes, rode olijven en knapperige walnoten. Niet zo’n fan van rode olijven?...
Octopus met pistou en saffraanmayonaise à la Wout Bru
Wanneer het stilaan beter weer wordt, grijpen we steeds vaker naar gerechten die zomer uitstralen. Deze octopus met pistou en saffraanmayonaise valt mooi onder die noemer. En dankzij de kunde van...
Croquetas met geitenkaas, zongedroogde tomaten en muntmayonaise
Geef je smaakpapillen iets om over na te praten dankzij deze heerlijke croquetas - gevuld met geitenkaas, zongedroogde tomaten en afgewerkt met een smeuïge muntmayonaise. Vegetarische tapas op z'n...
Gezonde recepten
Zomercocktails
Christmas Sour
Met deze Christmas Sour als aperitief voelen je gasten zich meteen welkom. De typische wintersmaken van veenbessen, gember en kaneel zorgen samen met de Cointreau voor een warm gevoel.
Cocktail Margritte
“Our bar may be hard to find. But once you do, it’s hard to leave”, luidt de slogan van de cocktailbar Hootch. Mysterieus, maar vol hoge verwachtigen, zetten barmeesters Yochen...
Lazy Red Cheeks
Tijdens de feestdagen scoor je altijd met hapjes. Dit jaar laat je die traditionele ovenhapjes liefst eens voor wat ze zijn en sla je ook ingewikkelde voorgerechten met veel voorbereiding over. Duik...