Restaurant Kris: 'Gasten gaan bewuster om met hun eten, wij spelen daarop in'

Huisgemaakte calvados, een pre-dessert en een aparte vegetarische menukaart. Daarvoor moet je bij Restaurant Kris zijn. Een jaar geleden ruilden chef-kok Kris Geerts en z’n vrouw Vanessa Huybrechts de keuken in voor een eigen restaurant. Hun filosofie? De pure en klassieke keuken in een modern jasje. Die keuken tonen ze ons graag op de borden van CHIC en Fine2Dine.
Enkel abonnees hebben toegang tot dit artikel.
Om onbeperkt toegang te krijgen tot PLUS-artikels op culinaireambiance.com, dien je in te loggen als abonnee of je te abonneren.

Al een account of abonnement?
.

Gegevens

De door de consument meegedeelde persoonsgegevens zullen enkel gebruikt worden voor het verwerken van de bestelling, de uitvoering van de afgesloten overeenkomst. Meer informatie in ons privacybeleid.

Gratis dit artikel lezen?

Vul je e-mailadres in, je hoeft geen abonnee te zijn.

Ga verder
Binnen 1 minuut geregeld!
Restaurant kris Gastronomisch Groen Bewust Tuin Serre

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties

Lees meer