Roasthip Smash

BENODIGDHEDEN:

Voor 1 persoon:

  • 400 gr verse rozebottels
  • 20 cl honing
  • 1 sinaasappel
  • 6 cl Michter's bourbon
  • 6 muntblaadjes

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Maak rozebottelsiroop: was de rozebottels, breek met de potato smasher en kook in een kwart liter water, 20 minuten op een zacht vuur. Plet opnieuw, passeer door een zeefdoek, voeg honing toe en laat inkoken.
  2. Doe twee partjes sinaasappel in een mixing glas en kneus ze met de mudler tot het sap goed zichtbaar is.
  3. Voeg de bourbon toe, 6 muntblaadjes en 3 cl rozebottelsiroop.
  4. Vul de Boston shaker met ijsblokjes, sluit en shake 10 seconden krachtig.
  5. Double strain in een tumblerglas.
  6. Garneer met sinaasappel, munt en rozenbottel.
Michter's bourbon The golden mile Munt Rozebottel Sips Glutenvrij Lactosevrij Herfst Lente Zomer Winter Cocktails & mocktails

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties