Sabayon van passito met cannolikruim

BENODIGDHEDEN:

Voor 4 personen:

  • 2 eidooiers
  • 1 eetl suiker
  • 1 glas Passito-wijn
  • Voor het cannoli-kruim
    • 250 g bloem 00
    • 30 g suiker
    • 30 reuzel
    • 1 eigeel
    • 50 ml marsala

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Maak het beslag voor de cannoli. Rol het zo dun mogelijk uit en draai het rond een sigarenkoker of een andere buisvorm tot cannoli’s. Frituur bij 165°C tot ze een mooie kleur hebben. Verkruimel er enkele en bewaar de rest voor een latere gelegenheid.
  2. Klop ingrediënten voor de sabayon zo licht mogelijk op.
  3. Schenk uit in een mooi glas en strooi er de cannolikruimels en wat bloemsuiker over.
Sabayon Herfst Lente Zomer Winter Dessert Italiaans

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties