The Elite Carré

BENODIGDHEDEN:

Voor 1 persoon:

  • 30 ml Michter's Rye 10
  • 30 ml Cognac Ferrend Privé 1975
  • 10 ml Forrest Vermouth White
  • 10 ml Forrest Vermouth Red
  • Dom Bénédictine
  • Peychaud Bitters
  • Agostura Bitters

BEREIDINGSWIJZE:

  1. Koel het cocktailglas met ijs
  2. Voeg de Michter’s Rye, Cognac en de beide Vermouths toe en werk af met 1 barspoon Dom Bénédictine, 2 dashes Peychaud bitters en 2 dashes Agostura bitters in een mixglas. Stir.
  3. Strain de cocktail in het glas, werk af met zeste van sinaasappel
  4. Serveer met orangettes.
The golden mile Bar burbure Forrest vermouth Michter's rye Old fashioned

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties