Vlees van een topchef aan huis voor een prikje?

Vanaf vandaag, 15 oktober, kunt u een stukje Maven in huis halen. Enfin, stukje? Zeg maar een royale, overdadige en uitgebreide doos om zelf mee aan de slag te gaan. Het Antwerpse vleesrestaurant start met een experience box met daarin de beste runderrassen om thuis zelf te bereiden. De bijgeleverde voorgerechten en exquise groentebereidingen maken het menu compleet.

Maven, vleesrestaurant uit Antwerpen onder de vleugels van horeca ondernemer Wim Van der Borght, topchefs Luc De Laet en Jules Koninckx, breidt uit. En daar kunt u voor het eerst ook thuis van meegenieten. Een zorgvuldig gevulde Maven box, te bestellen op de website van het restaurant, moet volstaan om ook op uw tafel thuis een volledig uitgedacht en kwalitatief menu te toveren.

Het duo Luc De Laet - Jules Koninckx ging niet over één nacht ijs en dropte alleen de meest gerenommeerde runderrassen in de experience box. Sashi Beef bijvoorbeeld, een speciaal gerijpt stuk rundsvlees uit Scandinavië. Of meer naar het zuiden: de Rubia Gallega, een rund uit het bergachtige landschap van Galicië met als typische kenmerken de grote gestalte en de tarwe- tot roodkleurige vacht. De intussen iconische Wagyu Kobeof Wagyu Kagoshima wordt dan weer gemasseerd door Japanse boeren en krijgt een uitgebalanceerd dieet voorgeschoteld.

Eveneens aanwezig in de box, is een succulente appetizer van Secreto 07, de eigen creatie van topslager Luc De Laet, geflankeerd door een aantal klassieke voorgerechten met een twist, zoals vitello & carpaccio. Aangevuld met verrukkelijke groentebereidingen, zoals kropsla, tomaten- en geroosterde aardappelsalade en een combinatie van broccolini en burrata. De box bevat een uitgebreide handleiding om thuis aan de slag te gaan als een echte professional.

De 'Experience box' van Maven is beschikbaar vanaf 15 oktober 2020 (25,90 euro voor 23 stukken). Ontdek ze hier.

 

Hotspot Vlees Antwerpen Maven Experience Vlees chef

Wil je regelmatig culinaire inspiratie en exclusieve recepten ontvangen via email?
Schrijf je nu in.

Reacties