WEDSTRIJD: Win een unieke filmvertoning mét exclusief diner via Smaakmeesters

Op zondagavond 7 oktober organiseert Secret Cinema in het kader van het culinaire festival Smaakmeesters een unieke filmvertoning met simultaan een diner, waarbij je gelijklopend met het verhaal, hetzelfde te eten krijgt als de personages op het doek. En er is goed nieuws: wij mogen alweer lezers en volgers gelukkig maken.

Over een goede tien dagen begint Smaakmeesters 2018, het grote smaakfestival dat Antwerpen van 6 tot 31 oktober in de ban zal houden. Liefst 114 horeca- en speciaalzaken (check de deelnemers door hier te klikken) zullen je in die periode verwennen met hun gastronomisch vakmanschap.

In de rand van dit festival staat er nog van alles te gebeuren. Zo vertoont Secret Cinema op zondag 7 oktober van 19 tot 22 uur de klassieker ‘Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain’.

Wat zeg je? “Leuke film, maar ik heb ‘m al een paar keer gezien”?

Ja, dat kan… Maar heb je tijdens de film ook een diner aangeboden gekregen waarbij je gelijktijdig met de personages hetzelfde te eten krijgt als Amélie?

Want dat is waar het in Secret Cinema om gaat: films die niet in de bioscoop worden gedraaid, maar waar het puur om de beleving gaat. Programmeur Wies Sanders kiest daarbij films – van (cult)klassiekers tot documentaires – en voegt daar iets speciaals aan toe. Bijvoorbeeld door de film te laten inleiden door een expert of door de film te vertonen op een locatie die in het verhaal een belangrijke rol speelt.

Tijdens de vertoning van Amélie Poulain op 7 oktober in Antwerpen eet je tijdens de film hetzelfde als de personages op het doek. Geef toe: past perfect in het kader van de Smaakmeesters, toch?

En het goede nieuws is dat we alweer een aantal lezers/volgers gelukkig mogen maken: doe dus mee met onze wedstrijd en je maakt kans op een van de twaalf duotickets. Opgelet: de chef kan voor vegetariërs indien nodig de gerechten aanpassen, maar om organisatorische redenen kan hij geen rekening houden met andere wensen om het menu aan te passen.

WEDSTRIJDVRAAG

Voor hoofdpersonage Amélie Poulain is het tikkend geluid waarmee ze de korst van haar lievelingsdessert doorbreekt, een magisch moment. Maar over welk klassiek dessert gaat het eigenlijk?

SCHIFTINGSVRAAG

Op vrijdag 28 september zal Smaakmeester Dieter Van Roy, bartender van Belroy’s Bijou, een Rose Garden-cocktail voor ons bereiden. Hoeveel tijd heeft hij daarvoor nodig? Antwoord in minuten, seconden en honderdsten van een seconde.

ANTWOORDEN

Stuur je antwoord naar info@ambiance.be , ten laatste op vrijdag 28 september 9 uur. Vermeld in de subject line “Wedstrijd Smaakmeesters” en geef ook je volledige naam, e-mailadres en een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken (om no-shows te vermijden).

NIET GEWONNEN?

Jammer, maar helaas. Je kunt dan nog steeds een ticket voor deze film boeken door hier te klikken.

Je zou ook graag