Winnen! 12 duotickets voor Modern Times met simultaan diner in Secret Cinema

Op zaterdag 5 oktober wordt het startschot gegeven voor het Smaakmeestersfestival in Antwerpen. 128 gepassioneerde horeca- en speciaalzaken laten Antwerpenaren en bezoekers twee weken culinair genieten. In het kader van Smaakmeesters organiseert Secret Cinema op zondag 13 oktober een unieke filmervaring: een vertoning met een simultaan diner. Jij eet wat de personages op het doek eten, op hetzelfde moment.

Iedereen kent wel de beroemde scène uit Modern Times waarin Charlie Chaplin door de gigantische machineradars slingert, maar wie heeft deze klassieke zwijgende film ooit helemaal gezien? Modern Times is de laatste film die Charlie maakte als het type van de zwerver en tevens zijn eerste film met geluid, waar hij dan ook meteen meesterlijk mee omgaat. De film is een aanklacht tegen de arbeidsomstandigheden die het kapitalisme en de industrialisatie teweegbracht. Er komt volop eten in voor, lekker eten. Nee, geen taarten gooien dit keer, het eten in de film resoneert met de boodschap van de film: beschouw de mens niet als machine. Klink goed? Wij mogen 12 duotickets weggeven. 

Wat moet je doen om te winnen?

Beantwoord de volgende vraag:

In welk jaar ging Modern Times in première?

Mail je antwoord, je voor- en achternaam en je telefoonnummer vóór zondag 6 oktober 17u naar info@ambiance.be met als onderwerp “Give Away Modern Times”, en wie weet win jij één van de 12 duotickets!


Wanneer? Op zondag 13 oktober

Waar? Secret Cinema, Falconrui 60 in Antwerpen

Je zou ook graag